Haber

Bursa’daki lokanta kuruluş yıl dönümünde 1 ton kebap pişirdi

Bursa’da faaliyet gösteren bir firma, kuruluşunun 3. yıl dönümü münasebetiyle pişirdiği 1 ton cağ kebabını vatandaşların beğenisine sundu.

Nilüfer ilçesinde bir lokanta kuruluş yıl dönümü için cağ kebabı dağıtma kararı aldı. Firmanın 20 kişilik ekibinin bir aylık çalışmasının ardından 1 tonluk cağ kebabı hazırlandı.

Restoranın önüne kurulan uzun ocakta 4,5 metrelik şişte pişen kebap, yoldan geçenlere ikram edildi. Çağ kebabını tatmak isteyenler iş yeri önünde kuyruk oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan restoran sahibi Ahmet Zahir Yahyaoğlu, cağ kebabı yaparken 97 adet kuzu eti kullandıklarını söyledi.

Cağ kebabındaki etin yaklaşık 30 gün işlenip baharatlandığını anlatan Yahyaoğlu, “Bütün Bursalılarımıza ikramımız bu. Afiyet olsun. Bu yağmura rağmen çok uzun bir kuyruğumuz var. Çok güzel ikramlar yapıyoruz. İkramlar. Herkes memnun. Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin kişiye ikram yapıldı. Cağ kebabı ikram ettik. İnşallah 10 bin, toplamda 11 bin kişiye ikram edeceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu